Burgemeester Moorman verhuist naar de gemeente Land van Cuijk

dinsdag 14 november 2023 Roger van Bracht

Burgemeester Marieke Moorman gaat verhuizen naar de gemeente Land van Cuijk. Rond de zomervakantie van 2024 verruilt zij haar huis in Heesch voor een nieuwe woning in Boxmeer.

Het huis ligt dichtbij het centrum van Boxmeer maar ook het water en de natuur zijn op loopafstand. Burgemeester Moorman is erg blij met haar nieuwe huis: “Een mooie mix van levendigheid en rust dus, precies waar het Land van Cuijk voor staat. Mijn man en ik verheugen ons er echt op om in het Land van Cuijk te gaan wonen.”

Bij haar benoeming in februari van dit jaar gaf burgemeester Moorman al aan graag op termijn naar de gemeente Land van Cuijk te gaan verhuizen. Ze wilde graag voldoen aan de verhuisplicht die hoort bij het ambt van burgemeester. Omdat destijds haar jongste zoon in het examenjaar zat, werd door de gemeenteraad tijdelijk ontheffing verleend. 

Marieke Moorman kijkt uit naar haar verhuizing: “Tijdens mijn Route 33 heb ik al veel mooie ontmoetingen gehad. Wat een fijne mensen wonen er in het Land van Cuijk! Hierdoor heb ik alleen nog maar meer zin gekregen om in onze gemeente te gaan wonen. Voordat het zover is, moet er natuurlijk nog heel wat worden geklust en geregeld. Maar rond de zomervakantie van 2024 is het zover. "Dan gaan we de verhuisdozen inpakken en verlaten we Heesch voor een nieuwe toekomst in de gemeente Land van Cuijk.”

Terug naar nieuwsoverzicht