Ex Omroep Land van Cuijk DJ nu landelijk op FM

maandag 13 november 2023 Roger van Bracht

Onze ex radiocollega Danny van de Pol heeft begin dit jaar de overstap gemaakt naar een commercieel radiostation GLXY, dat in grote delen van Nederland uitzend op DAB+.

Maar vanaf vandaag, maandag 13 november, is hij met zijn radioprogramma FLAVA IN YA EARS, ook op het nieuwe landelijke radiostation Radio4All te horen. Dit is het eerste hiphop radioprogramma bij Radio4All. Per maandag 13-11-2023 start het radioprogramma FLAVA IN YA EARS gepresenteerd door DJ Danny. Tussen 20:00-22:00 uur is dit radioprogramma voortaan wekelijks te beluisteren.

Omroep Land van Cuijk wenst Danny veel succes toe bij de landelijke start op FM.

FLAVA IN YA EARS

Flava In Ya Ears is een knipoog naar de grote hiphop hit uit de ninetees van Craig Mack. 
DJ Danny neemt je mee terug naar de “Golden Era” van HipHop en R&B. Van obscure underground tracks naar de grote hits uit de 80's, 90's en 00's. Danny vertelt de verhalen die schuil gaan achter de tracks en/ of artiesten en zet ook onze eigen Nederlandse hiphop legendes op een voetstuk.

Giel Beelen: “Op dit platform gaan we veel aandacht besteden aan hiphop en urban sounds. Wat mij betreft sowieso elke avond van 20.00-22.00 uur… en met Danny is dat een goed begin” 

Links:
Instagram: https://www.instagram.com/danny_s_definitie/ 
 

Terug naar nieuwsoverzicht