Boekpresentatie 'Als de lindeboom kon spreken'

zondag 13 oktober 2024 Hans Graat

Op zaterdag 12 oktober was er een boekpresentatie in Overloon voor het nieuwste werk van schrijver Kamil Aerts. Het boek, getiteld "Als de lindeboom kon spreken" Grafisch Vierlingsbeek en War Chronicles. Zij zijn trots om aan te kondigen dat hun nieuwste boek eindelijk klaar is. Het team heeft hard gewerkt om dit prachtige werk te volbrengen en kon niet wachten om het aan het publiek te presenteren.

Tijdens de presentatie werden de gereserveerde exemplaren van het boek uitgereikt aan de enthousiaste lezers die vooraf hadden besteld. Daarnaast waren er ook extra boeken te koop voor bezoekers die nog geen reservering hadden geplaatst. Kamil Aerts, de auteur van het boek, was aanwezig om persoonlijk de exemplaren te signeren.

Het boek "Als de lindeboom kon spreken" belooft een spannend en meeslepend verhaal te zijn. Kamil is trots op dit nieuwe werk en kijkt ernaar uit om het aan het publiek te presenteren. Tijdens de presentatie kregen de aanwezigen een eerste indruk van het boek en konden ze kennismaken met de auteur.

De boekpresentatie in Overloon was een groot succes. Bezoekers waren enthousiast over het nieuwe boek en genoten van de gelegenheid om het werk persoonlijk te laten signeren door Kamil Aerts. War Chronicles is dan ook zeer tevreden met de ontvangst van "Als de lindeboom kon spreken" en kijkt uit naar de verdere promotie en verkoop van dit prachtige nieuwe boek.

 

De boekpresentatie van "Overloon War Chronicles" werd gevolgd door een informele ontmoeting met Britse families op het Overloon War Cemetery. Aansluitend vond er een Meet & Greet plaats in Gemeenschapshuis De Pit in Overloon. Tijdens deze bijeenkomst ontmoetten de Britse gasten van Overloon War Chronicles en Stichting Adoptiegraven CWGC Venray War Cemetery elkaar in een informele setting.

Op 14 oktober 2024 is het 80 jaar geleden dat het dorp Overloon werd bevrijd. Om deze herdenking te eren, presenteert de Stichting Overloon War Chronicles op 12 oktober 2024 een nieuw boek getiteld "Als de lindeboom kon spreken". 

 

Meer informatie over de Stichting Overloon War Chronicles en de projecten is  te vinden op

 https://www.overloonwarchronicles.nl/ 

Facebook: https://www.facebook.com/OverloonWarChronicles

e-mail: overloonwarchronicles@gmail.com 

Foto's van ©Albert Hendriks

Terug naar nieuwsoverzicht