Truckrun 2024: Een dag vol ronkende motoren en stoere muziek

woensdag 11 september 2024 Roger van Bracht

Het is eindelijk weer zover: de Truckrun in Boxmeer vindt dit jaar plaats op zondag 15 september. Omroep Land van Cuijk is er ook dit jaar weer live bij op de radio en visual radio.

Dit evenement maakt mensen met een beperking, samen met hun chauffeurs tot de helden van de weg. Toeschouwers, deelnemende chauffeurs en hun bijrijders kunnen dan tijdens de rit hun favoriete muziek aanvragen. Er wordt live verslag gedaan en de verzoekjes, veelal de echte truckershits, worden uitgezonden op Omroep Land van Cuijk tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Ook dit jaar zal de radio-uitzending worden gepresenteerd door de Erik Wille en Ruben Jansen. De mannen doen live verslag van de gebeurtenissen, voeren gesprekken met deelnemers en toeschouwers langs de route en hebben een verslaggever ter plekke, die updates geeft over het konvooi.

In een 14 kilometer lange stoet met ruim 200 vrachtwagens rijden de chauffeurs onder luid getoeter met hun passagiers vanaf Boxmeer in een ronde van bijna 3 uur door het Land van Cuijk, en keren daarna weer terug naar bedrijventerrein Saxe Gotha in Boxmeer.

De Truckrun in Boxmeer trekt jaarlijks duizenden toeschouwers, die langs de route staan om de kleurrijke vrachtwagens en hun passagiers toe te juichen. 

Wil je tijdens de uitzending muziek aanvragen, inbellen of een spraakbericht achterlaten via WhatsApp voor één van de deelnemers? Sla dan het telefoonnummer 0485-381 777 van Omroep Land van Cuijk op in je telefoon en doe actief mee tijdens de uitzending op 15 september. 

Omroep Land van Cuijk is te beluisteren via de diverse providers, online via www.olvc.nl of via FM-frequenties 93,5 MHz voor het noorden van het Land van Cuijk, en 94,0 MHz voor het zuiden van het Land van Cuijk. Je kunt ook meegenieten met beelden live vanuit de studio via https://www.omroeplvc.nl/radio/visual-radio/

Terug naar nieuwsoverzicht