Stap binnen bij “De Ontmoeting”

dinsdag 10 oktober 2023 Roger van Bracht

Kom je naar onze open dag?

Een nieuw tijdperk begint voor de dagbesteding van Sociom: vanaf nu ben je van harte welkom bij ‘De Ontmoeting’. “Wanneer je zoekt naar een zinvolle invulling van je dag, dan ben je hier op de juiste plek. Onze oude naam paste niet meer bij wie we zijn. Het werd tijd voor een nieuwe naam waarbij iedereen zich welkom voelt”, aldus Ankie Jacops, sociaal werker bij Sociom. 

Onze naam is veranderd, onze toewijding blijft onveranderd

Deze nieuwe naam is met zorgvuldigheid gekozen. We bieden namelijk een inspirerende plek aan met de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en waar wekelijks diverse leuke activiteiten worden georganiseerd. Een mooie zinvolle invulling van je dag wat onder andere bijdraagt aan het langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Ongeacht jouw leeftijd.

Open dagen in oktober

Bij deze nieuwe naam hoort ook een klein feestje. Daarom organiseren wij op onze vier locaties een open dag. Tijdens deze open dag krijg je een rondleiding, vertellen wij  welke activiteiten er doorgaans worden georganiseerd, hoe dit bijdraagt aan het langer zelfstandig thuis wonen en hoe jij hiervoor in aanmerking komt. Vier je met ons mee?

 

Open dagen: 

  • Dinsdag 24 oktober van 14.30 – 17.30u: locatie Boxmeer
    (Jeroen Boschstraat 49, 5831 VV Boxmeer)
     

  • Dinsdag 24 oktober van 17.30 - 20.30u: locatie Cuijk
    (Hof van Cuijk 1, 5431 EZ Cuijk)
     

  • Woensdag 25 oktober van 17.30 – 20.30u: locatie Haps
    (Irenestraat 11A, 5443 BB Haps)
     

  • Maandag 30 oktober van 14.30 – 17.30u: locatie Mill
    (Havikstraat 1, 5451 XG Mill)


Lukt het niet om zelf naar een van deze open dagen te komen? Dan is er een mogelijkheid om je te laten ophalen door de Zonnebus in samenwerking met Sociom. Stuur je verzoek daarvoor uiterlijk twee werkdagen van te voren via deontmoeting@sociom.nl of bel naar 0485 700 500.

Terug naar nieuwsoverzicht