Café Brein over NAH en het brein

dinsdag 10 september 2024 Hans Graat

Op maandag 23 september organiseert Café Brein in Herstelkliniek Pantein in Boxmeer een themabijeenkomst over NAH en het brein. 

Deze avond wordt verzorgd door Jacqueline Arts (verpleegkundig specialist) en Annemieke van Dijk (neurologie verpleegkundige) beiden werkzaam in Maasziekenhuis Pantein.

Tijdens deze informatieve en interactieve bijeenkomst leggen Jacqueline en Annemieke uit hoe onze hersenen (ons brein) werken. En wat er gebeurt in de hersenen bij NAH, omdat onze hersenen dan niet meer goed functioneren.

Daarnaast gaan ze met u in gesprek over vragen die u heeft over de werking van de hersenen bij NAH. Tevens is er natuurlijk ook ruimte voor het uitwisselen van ervaring, ideeën en tips.

De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek van Herstelkliniek Pantein in Boxmeer en begint om 19.30 uur. Inlopen kan vanaf 19.15 uur.

Deelname aan Café Brein is gratis. Wel vragen we een kleine bijdrage voor koffie en thee. Graag vooraf aanmelden. Dit kan www.biblioplus.nl/hetbrein , via w.lems@biblioplus.nl of telefoon 0485 583 500.

Café Brein

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

 

Café Brein: NAH en het brein, maandag 23 september, 19.30 uur, Herstelkliniek Pantein, Velgertstraat 1, Boxmeer.
 

Terug naar nieuwsoverzicht