Vrijwilliger administratie vervoersdienst Welzijn Ouderen Cuijk gezocht

donderdag 07 september 2023 Roger van Bracht

Welzijn Ouderen Cuijk biedt een groot aantal activiteiten en diensten aan, met name bedoeld voor senioren van 55 jaar en ouder. Één van de diensten betreft de zogenaamde vervoersdienst. Deze dienst kan beschikken over een aantal vrijwilligers die deelnemers aan een activiteit thuis komen ophalen en na afloop van een activiteit weer thuis brengen. Senioren die niet beschikken over een auto of om een andere reden niet mobiel zijn, kunnen op deze manier toch deelnemen aan de activiteit van hun keuze.

Het bestuur van Welzijn Ouderen Cuijk zoekt per direct een vrijwilliger voor de administratie van het vervoer naar de activiteiten van Welzijn Ouderen Cuijk, met de daarbij behorende taken: 

  • contact onderhouden met de verschillende chauffeurs die de senioren vervoeren naar en van de activiteiten in de voormalige gemeente Cuijk;

  • deelnemers die gebruik willen maken van de vervoersdienst, koppelen aan een beschikbare chauffeur;

  • opstellen van het overzicht voor de chauffeurs waarop de namen van ouderen die zich bij Welzijn Ouderen Cuijk hebben opgegeven om gebruik te maken van de vervoersdienst. 

Wij bieden u een enthousiast vrijwilligersteam, dat staat voor het aanbieden van diensten en activiteiten die het welzijn van senioren, woonachtig in de voormalige gemeente Cuijk, bevorderen zodat zij zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze vacature, dan kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen Cuijk via de Infobalie, telefoon 0485 – 574440 of u kunt een e-mail sturen aan: infobalie@welzijnouderencuijk.nl


Voor meer informatie over Welzijn Ouderen Cuijk, zie onze website: www.welzijnouderencuijk.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht