Vacatures bij Tafeltje Dekje

donderdag 07 september 2023 Roger van Bracht

Het bestuur van Welzijn Ouderen Cuijk zoekt per direct een administratief medewerk(st)er Tafeltje Dekje die accuraat en zorgvuldig kan werken met de daarbij behorende taken: 
Taakomschrijving: o.a. het up-to-date houden van het klantenbestand in een digitaal administratiesysteem, het verwerken van machtigingsformulieren in een digitaal administratiesysteem, het regelmatig vastleggen welke maaltijden zijn afgenomen, het maandelijks versturen van rekeningen aan klanten, het maandelijks incasseren van de rekeningen.

Hiertoe onderhoud je nauwe contacten en werk je intensief samen met de drie coördinatoren voor Tafeltje Dekje, de leverancier van de maaltijden en de penningmeester van Welzijn Ouderen Cuijk.

Samen met de collega’s van het administratief team ben je het gezicht van Welzijn Ouderen Cuijk. Je stelt je klantvriendelijk op. Voorop staat dat je ervaring en kennis hebt van digitale administratiesystemen, betrouwbaar bent, in staat bent goed samen te werken, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, accuraat en zorgvuldig bent, zelfstandig kan werken en je houdt aan de afspraken.

Wij bieden jou een enthousiast vrijwilligersteam dat staat voor het aanbieden van diensten en activiteiten die het welzijn van senioren, woonachtig in de regio Cuijk, bevorderen zodat zij zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 
Heb je interesse of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Gert Thijssen voorzitter@welzijnouderencuijk.nl – 06 2368 4211 of Jeanne Bardoel jeannebardoel@hotmail.com – 06 1336 6268. 
Reacties op deze vacature kunnen vóór 1 oktober gestuurd worden.

Terug naar nieuwsoverzicht