ZEV popconcert zing on tour

maandag 06 november 2023 Roger van Bracht

De muzikale reis Zing on Tour in Vierlingsbeek nadert.
Een paar jaar geleden was Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek te gast in Weert. Nu, ruim na de Corona tijd, pakken de uitwisseling-koren de draad weer op en heeft ZEV de koren uitgenodigd in de gezellig aangeklede Laurentiuskerk van Vierlingsbeek. 
Weert, Eindhoven en Vierlingsbeek ontmoeten elkaar opnieuw en brengen hun recente repertoire zowel aan u en als aan elkaar ten gehore. 
Want…Zingen is leuk en dat willen koren graag delen met het publiek.

Voel u welkom en kom genieten onder het genot van een hapje en een drankje op zaterdagavond 25 november. We starten om 20:00 uur en denken de avond rond 22:30 uur af te sluiten met een gezamenlijk slotnummer. De entree is gratis.

Onze gastkoren zijn De Streetsingers en close harmony koor Razzmatazz Harmonists uit Weert en Gospelgroep Lichterlaaie uit Eindhoven.
 
53 zangers en zangeressen vormen samen the Streetsingers. Dit koor heeft haar roots in het Weerter Laar en zingt sinds 1980, 43 jaar dus! Vanaf de eerste start tot de dag van vandaag is Noël Seerden hun dirigent en ze worden al 26 jaar vakkundig begeleid door pianist Bert Peeters.
The Streetsingers brengen een repertoire dat gaat van gospel tot pop en van klassiek tot musical tot jazz. Op grote en kleine podia, waar ze een heel divers publiek ontmoeten. Samen zorgen ze voor een kleurrijk en afwisselend stukje muziek. Ze zijn blij dit 25 november te mogen doen in Vierlingsbeek, speciaal voor ZING on Tour.

Niets overtreft de menselijke stem! De onlangs gevormde acapella groep The Razzmatazz Harmonists bestaat uit 9 enthousiaste zangers die dezelfde passie voor close harmonie zingen delen. Onder leiding van jazzzangeres Shaunette Hildabrand presenteert de groep hun meest actuele programma, een mix van pop- en jazz standards. Door de afwezigheid van enige instrumentale begeleiding zijn deze vocalisten volledig afhankelijk van elkaar voor de harmonie, het ritme en de klankkleur, waardoor een absolute gelijkheid tussen de stemmen ontstaat.
Gospelgroep LichterLaaie is een zanggroep van ongeveer 25 enthousiaste mensen uit Eindhoven en omgeving met één gemeenschappelijke passie: zingen en muziek maken tot eer van God. Met deze muziek willen ze graag iets laten zien en horen van de liefde en blijdschap van onze God. Dit doen ze door het liefst met optredens in openbare gelegenheden, zoals winkelcentra, zorginstellingen, bij evenementen. Heel bijzonder zijn de optredens in penitentiaire inrichtingen en onlangs tijdens een tour naar Londen.
Gospelgroep LichterLaaie heeft een uitgebreid repertoire, van pittige (black) gospel tot ingetogen liederen.

Sinds enige tijd staat ZEV onder leiding van een nieuwe dirigent, Kenny Jansen. Een dirigent wissel brengt nieuwe geluiden met zich mee. Kom luisteren naar het organiserend koor Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek! Bijna al onze nummers worden minimaal vierstemmig gezongen en worden begeleid door een live combo met gitaar, basgitaar, piano en drums. Enthousiasme, plezier en professionaliteit komen elke repetitie samen. Ons motto is dan ook: Zingen met de puntjes op de i.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek ontvangt u graag zaterdagavond 25 november.  


https://www.zevzingt.nl
 

Terug naar nieuwsoverzicht