Goedemorgen Land van Cuijk & Regelkevers

zondag 05 november 2023 Roger van Bracht

Dinsdag 7 november a.s. ontvangen Herman van Gaal en Frank Peters de volgende gasten in Goedemorgen Land van Cuijk. Dit radioprogramma is te beluisteren tussen 9 en 12 uur.

Als eerste gast staat om 9 uur Maartje van Leuven van de stichting Dreams in Africa op het programma.  The Dreams in Africa Foundation heeft als missie het versterken van de positie van de meest achtergestelde, kwetsbare en hulpbehoevende bevolkingsgroepen in Ghana.

Gert-Jan Weijers sluit om 10.00 uur aan om  een en ander toe te lichten over de workshop Veilig Online Bankieren die op vrijdag 10 november in Myllesweerd gehouden wordt.

Het laatste uur van 11.00 tot 12.00 uur is Joshua Toonen de gast. Op 3 november j.l presenteerde hij zijn eerste boek "De verloren zuurgeest".

Regelkevers

Dinsdag 7 november van 18.00 tot 19.00 uur is Antoinette Maas, wethouder gemeente Land van Cuijk te gast. Het vaste team Herman van Gaal en Frank Peters krijgt assistentie van Jos Jansssen, journalist van de Stier. Met Antoinette bespreken we de actuele zaken die spelen in het Land van Cuijk. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht