Boxmeers Vocaal Ensemble Kerstconcert

maandag 04 december 2023 Roger van Bracht

Op Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december a.s., vindt ’s middags om 15:30 uur het Kerstconcert 2023 plaats van het Boxmeers Vocaal Ensemble. Zoals gebruikelijk wordt het concert gegeven in de Kapel van de Zusters van Julie Postel, Veerstraat 49 in Boxmeer.

Het Vocaal heeft een lange traditie in het geven van kerstconcerten: al sinds de eerste jaren van zijn bijna 70-jarige bestaan heeft het koor op deze locatie rond Kerstmis concerten gegeven. Vaak werd daarbij samenwerking gezocht met vocalisten en instrumentalisten uit de regio. 

Het Boxmeers Vocaal Ensemble brengt in dit kerstconcert, dat onder leiding staat van dirigent Jeroen Felix, een keur aan werken in de kerstsfeer in zeer diverse stijlen: klassieke Engelse kerstwerken, internationale kerstliederen in vele talen en actuele bewerkingen van bekende Nederlandse kerstliederen.
Dit jaar wordt het koor in enkele werken begeleid door organist Geert Verhallen, die ook twee solowerken zal spelen.

De toegangsprijs voor dit concert is € 15,-. Kaarten kunnen worden besteld op de website van het koor: http://www.boxmeersvocaalensemble.nl onder het kopje “tickets”, bij de leden van het Vocaal, en kunnen worden gekocht aan de kassa bij de kapel voor aanvang van het concert.
Bezoekers worden hartelijk uitgenodigd om na afloop van het concert in de foyer van hotel Riche, Steenstraat 51, na te praten met de koorleden onder het genot van een consumptie. 

Terug naar nieuwsoverzicht