Huijskes VRT MTB-toertocht Overloon op 15 oktober 2023 

dinsdag 03 oktober 2023 Roger van Bracht

TKO Overloon 50 jaar. Jubileum editie MTB tocht

Om deze jubileumtocht te vieren hebben we wat extra ludieke omlijstingen rond deze  toertocht georganiseerd. Kom MTB-en en genieten in Overloon op 15 oktober. 
Toerklub Overloon organiseert op zondag 15 oktober 2023 de spectaculaire Huijskes  VRT MTB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de  fanatieke, en ook de beginnende MTB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te  verkennen. Uiteraard zal de vaste MTB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.  

De pauzeplaats is bij “Café Partycentrum Bos” in Overloon. Na de pauze kun je  afsluiten met het laatste uitdagende stuk van de route, hier kan men nog het  onderste uit de kan halen! 
De startplaats is ook bij “Café Partycentrum Bos”, Irenestraat 8, Overloon. De fietser  kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart  worden tussen 08.00 en 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en  KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. In verband met  de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00  afgesloten zijn voor niet-deelnemers. 

Meer informatie vind je op www.toerklub.nl
 

Terug naar nieuwsoverzicht