15 Oktober Herfstiezwerftietocht door het mooie Oeffeltse landschap

dinsdag 03 oktober 2023 Roger van Bracht

Na de zeer geslaagde Maas en Vilt Mars organiseert Stichting Un eindje Um 15 oktober de Herfstiezwerftietocht. Deze wandeling gaat door de omgeving van Oeffelt, Beugen en Cuijk. Hij komt ook langs het mooie klooster van St. Agatha. Het café Die 2 zal als start- en finishlocatie dienen en er is volop keuzemogelijkheid met betrekking tot afstanden en starttijden. De afstanden variëren van 5 tot en met 25 km.

Er kan al vanaf 08:00u van gestart worden voor wandeltochten 15, 20 en 25 km, tot 10:00u.  Vanaf 8:00u kan er gestart worden voor de 5 en 10 km, tot 12:00u. Betalen kan contant of met pin. Onderweg zijn er uiteraard pauzeplekken, waar wandelaars een kopje koffie en iets te eten kunnen nuttigen en even uit kunnen puffen. Alle routes zijn uitgezet met pijlen en daarnaast krijgen de deelnemers een volledig uitgestippelde routebeschrijving mee.

De tocht leidt de wandelaars door een afwisselend landschap, zoveel mogelijk over wandelpaden. Iedereen, van jong tot oud is welkom. Voor de jeugd is er zelfs nog een medaille te verdienen.

Terug naar nieuwsoverzicht