Voetbalcompetitie standaardelftallen seizoen 2023 – 2024

zondag 03 september 2023 Helmuth Nabuurs

Voetbalcompetitie standaardelftallen seizoen 2023 – 2024

Zondag 24 september begint de voetbalcompetitie ook voor de Land van Cuykse elftallen  weer. Daar waar vandaag, 3 september, het bekeravontuur gaat starten. Er zal door 22 teams aan de diverse competities deelgenomen gaan worden. JVC Cuijk speelt weer op zaterdag in de 3e klasse A (Oost).

De 4e klasse H met 7 vertegenwoordigende teams uit het Land van Cuyk is een erg mooie klasse geworden met dus veel derby’s! Met 5 vertegenwoordigende elftallen in de 5e klasse D is ook deze interessant te noemen.

Hoe zal het de gepromoveerde elftallen van DSV uit Sint Anthonis (3e klasse) en DWSH ’18, de fusieclub uit Wilbertoord en Sint Hubert, die zijn lustrum viert (4e klasse) komend seizoen vergaan? Bent u ook benieuwd naar de prestaties van het op het allerlaatste moment gedegradeerde Constantia (4e klasse) uit Wanroij? Hoe gaat het Cuykse/Katwijkse SIOL het doen in de 5e klasse met een nieuw elftal? Ook Gassel komt komend seizoen een niveau lager uit en wel in de 5e klasse E.

De programma’s en uitslagen worden wekelijks weergegeven op de T.V. krant en de Facebook en Instagram pagina’s van Omroep Land van Cuyk.

De competitieindelingen volgen later.

 

Terug naar nieuwsoverzicht