Budgetcoach Gierige Gerda geeft bespaartips in Huis van Cuijk

woensdag 01 november 2023 Roger van Bracht

Budgetcoach Minke van Kuijen wordt ook wel de bekendste koopjesjager van Nederland genoemd. Onder de naam Gierige Gerda blogt ze over een zo leuk mogelijk leven met een zo klein mogelijk budget. Op dinsdag 14 november verzorgt zij een masterclass in het Huis van Cuijk.

Iedereen wil best geld besparen en sommigen van ons zullen het vroeg of laat wel moeten. Tijdens deze bijeenkomst maken de luisteraars kennis met budgetcoach en bespaarexpert Gierige Gerda. Zij geeft leuke, handige en praktische budget- en bespaartips.

In deze masterclass zal Gerda zich vooral richten op het besparen op boodschappen, zonder de noodzaak om elke week alle supermarkten af te struinen op zoek naar de allerbeste deals.
Samen met de deelnemers onderzoekt zij wat het verschil is tussen een aanbieding en een echte deal, om deze zelf slim te herkennen. Ze zal het belang van een goed gevulde voorraadkast bespreken en wat er eigenlijk allemaal in hoort te staan.Het publiek leert hoe je geld kunt besparen en meer inkomsten kunt genereren. Deze bijeenkomst is er voor iedereen die bewuster met geld wil omgaan.

Deelname aan de masterclass is gratis. Reserveer vooraf een plek zodat je erbij kunt zijn. Dat kan in elke bibliotheekvestiging en online via www.biblioplus.nl/agenda

Masterclass Gierige Gerda, dinsdag 14 november Huis van Cuijk, 19.30 uur.

www.biblioplus.nl

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht