Goedemorgen Land van Cuijk / Regelkevers

maandag 01 januari 2024 Roger van Bracht

Dinsdag 2 januari 2024 is Goedemorgen Land van Cuijk, met Frank Peters en Herman van Gaal weer te beluisteren van 9.00 tot 12.00 uur. De eerste gasten van dit jaar zijn om

09.00 uur Gerard Sonnemans van de Stichting Labibela. Een stichting die sinds 1999 de armoede in het Ethiopische stadje Labibela bestrijdt.

10.00 uur Patrick Emons en Mariet Boonen van popkoor ZIP uit Landhorst. Zij stonden onlangs op de planken van Schouwburg Cuijk samen met Maartje & Kine in de voorstelling Sneeuwbeesten.

11.00 uur Mariska Janssen, zij geeft ruim tien jaar weerbaarsheidstrainingen aan kinderen in de regio Boxmeer. Vanaf januari heeft ze een eigen trainingslocatie van waaruit ze peutergym en weerbaarheidstrainingen geeft aan vrouwen.

Goedemorgen Land van Cuijk is later als podcast (zonder de muziek) terug te luisteren.

Regelkevers.

Een nieuw jaar maar geen Regelkevers op 2 januari. De eerste Regelkevers is op 9 januari a.s. Dan is te gast Marco van den Berg vsn Team Lokaal. Gastpresentatie van Fred Meeuwsen. Reglkevers wordt uitgezonden bij Omroep Land van Cuijk, iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur. Naderhand ls podcast terug te luisteren.

Terug naar nieuwsoverzicht