Natuurfotografiewandeling Tongelaar met Geert Giesbers

Zondagochtend 12 september geeft natuurfotograaf Geert Giesbers een workshopwandeling over Tongelaar in het thema ‘oud’.

Denk aan de oude boerderijen, het bakhuisje, de geschiedenis van Helwiva en het kasteel, maar ook oude bomen en de natuur rondom Tongelaar.

De wandelingen duren 2 uur en eindigen bij Kasteel Tongelaar. We starten om 8 uur, graag om 7:45 uur verzamelen bij het insectenhotel bij de boomgaard. Er kunnen maximaal 10 personen mee. Kosten zijn €7,50 per persoon, excl. koffie. Deelname is alleen op reservering vooraf bij Geert Giesbers: geertsfoto@gmail.com

Amateurfotograaf Geert Giesbers uit Langenboom is geen onbekende op Landgoed Tongelaar. Al jaren gefascineerd door het fotograferen van landschappen, bloemen, insecten en het plattelandsleven neemt zijn hobby steeds meer professionele vormen aan. Wie zijn instagram-account volgt wordt wekelijks getrakteerd op Geerts prachtige inkijkjes op de omgeving om ons heen.

De volgende Natuurfotografie-wandelingen bij Kasteel Tongelaar zijn 10 oktober en 14 november. Het thema van oktober is “Herfst in macro” over paddenstoelen, insecten, vruchten van de herfst. In november beginnen we al heel vroeg, om 7:30 uur, vanwege het thema ‘Kleur”. We fotograferen dan de zonsopkomst, herfstkleuren, wolkenpartijen, dauw en rijp.

Check de agenda: www.kasteeltongelaar.nl of mail Geert: geertsfoto@gmail.com

Adres: Tongelaar 12, autonavigatie Hoogedijk Mill!

Parkeren vóór de slagbomen op de grote parkeerplaats.

Het is 10 minuten wandelen van de parkeerplaats naar het kasteel.