Modeontwerpster Carola van Benthum te gast in het barretje 0486 van Jolanda Linders

In het praatprogramma ‘Barretje 0486’ met Jolanda Linders deze week te gast ondernemer en modeontwerpster Van Benthum uit Boxmeer.

 
Carola van Benthum staat bekend om haar vrouwelijke, trendy, design fashion. Andere zeggen dat ze in staat is om kunst te creëren in jouw kleidingkast.
 
In aflevering 3 van het praatprogramma komt Jolanda met enkele intrigerende en prikkelende stellingen voor Carola. Wist je bijvoorbeeld dat ze op een hoog niveau met haar eigenzinnig merk kledingstukken ontwerpt die niet alleen trendy zijn en lekker zitten, maar ook functioneel zijn met veel combinatiemogelijkheden. Daarnaast maakt Carola met dezelfde precisie indrukwekkende schilderijen.
 
Deze uitzending is vanaf maandag 18 januari te zien in het televisie uitzendcarrousel op Omroep Land van Cuijk.
 
Tv programma ‘Barretje 0486 met…’;
 
In haar thuisstudio ontvangt Jolanda Linders bekende en interessante inwoners uit het Land van Cuijk. De uitzending is te zien op Omroep Land van Cuijk.
 
Na meer dan 150 keer in 2020 dagelijks het visual radioprogramma Linders&Linders Live gepresenteerd te hebben op Omroep Land van Cuijk, start Jolanda met een nieuw televisieavontuur. In Barretje 0486 voert ze een klein half uurtje een gesprek met haar gast. Ze praat over allerlei dagelijkse dingen, maar stelt ook doordringende vragen. Een gesprek met soms een lach en soms een traan, maar wel altijd leuk en gezellig.
 
Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl
 
Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1475 en Trined 887, en streaming via de website: www.omroeplvc.nl