Mirjam Peters vrijwilliger van het jaar in Mill en Sint Hubert

Mirjam Peters uit Sint Hubert is vrijwilliger van het jaar 2020 van de gemeente Mill en Sint Hubert. In Het 12uurtje van morgen, zondag 10 januari gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers haar even bellen (tussen 12.00 uur en 14.00 uur) om haar op de radio te feliciteren. Afgelopen vrijdag 8 januari stond wethouder Erik van Daal met een bos bloemen aan de voordeur, waar een verraste Mirjam Peters haar bokaal met gepaste trots in ontvangst nam.

Mirjam Peters uit Sint Hubert zet zich al jaren met veel liefde en plezier in voor verschillende organisaties zoals CV De Bokken, buurtschap de Tipstraat, Zorgschakel en Heemschut Sint Huybert.

Bij CV De Bokken is ze al jaren actief als hoffotograaf, redactielid van het Bokkenblad en kramenmeester. Ook verleent ze hand- en spandiensten voor St Hubert op z’n Best en is ze samensteller van het boek 44 jaar CV De Bokken. Ze is bestuurslid van buurtschap de Tipstaart en penningmeester en webmaster van Heemschut Sint Huybert. En daar blijft het niet bij! Mirjam is eveneens actief als vrijwilliger en lid van de activiteitencommissie bij Zorgschakel Sint Hubert. Als kers op de taart is zij bezig met het oprichten van een Alzheimercafé. Bekenden omschrijven haar als ‘een bezige bij die altijd voor iedereen klaar staat’.

Foto Hen Daams