Mini-zomertour Opleidingsorkest Sint Cecilia

Het Opleidingsorkest van Muziekvereniging Sint Cecilia uit Sint Anthonis organiseert zaterdag 11 juli een mini-zomertour met optredens in Sint Anthonis en Oploo. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar zondag 12 juli.

Door alle coronamaatregelen heeft ook Muziekvereniging Sint Cecilia een bijzondere periode achter zich. Evenals de muzieklessen die sinds eind maart online werden verzorgd, hebben ook de orkestleden enkele maanden ‘online gemusiceerd’. Gelukkig mogen zij sinds enkele weken weer op ‘anderhalve meter’ samen muziek maken. 

Het Opleidingsorkest van de Sinttunnisse muziekvereniging is er intussen weer helemaal klaar voor. Op zaterdag 11 juli trekt dit orkest er op de fiets op uit om op verschillende plekken een miniconcert te verzorgen. Onder leiding van dirigent Rob Jacobs is het orkest om 14 uur present op het grasveld bij de molen in Oploo. Een uur later laten de muzikanten van zich horen op het grasveld aan Den Hil in Sint Anthonis. Om 15.40 uur wordt de mini-zomertour afgesloten met een miniconcert op de Sinttunnisse Brink. U bent van harte welkom om deze miniconcerten ‘op anderhalve meter’ bij te wonen. Bij slecht weer wordt de mini-zomertour een dag uitgesteld en vindt dan plaats op zondag 12 juli. Houd hiervoor de website van Muziekvereniging Sint Cecilia in de gaten: www.mvsintcecilia.nl.