“Mill draait door” op 16, 17 en 18 juli, draait u mee? 

In het weekend van 17 juli willen een aantal enthousiaste inwoners samen met veel andere vrijwilligers een activiteit organiseren om de gezamenlijke lokale horecafeesten te steunen. Dit alles onder de naam Mill draait door.

Het evenement zal plaats gaan vinden in het Aldendrielpark. Dit overigens alleen als het zonder coronaregels zoals gezondheidstesten en de bekende halve meter afstand mogelijk is. Het zal een weekend worden met muziek, activiteiten, feest en . . . .

Wilt u als club, vereniging of organisatie een activiteit organiseren dat weekend? Wilt u als band, DJ, zanger, zangeres of ander soortige artiest een optreden verzorgen? Wilt u als vrijwilliger actief zijn bij het opbouwen, opruimen en of gedurende dat weekend? Of hebt u een andere mogelijkheid om Mill draait door te steunen of ondersteunen? Laat het dan nu weten!

De totale opbrengst van dit weekend zal beschikbaar worden gesteld voor de gezamenlijke horecafeesten in Mill zoals bijvoorbeeld de gezamenlijke kermis- en carnavalsfeesten. Gezien de voor o.a. horeca lastige tijd is het voor velen straks niet mogelijk om financieel te investeren in gezamenlijke horecafeesten. Omdat evenementen zoals de gezamenlijke kermis- en carnavalsfeesten wel erg belangrijk zijn voor de leefbaarheid in ons dorp, wil men met Mill draait door zorgen voor een financiële basis om de gezamenlijke horecafeesten voort te laten bestaan.

Meer weten? Like de Facebookpagina en zie www.milldraaitdoor.nl

Fotobijschrift: deze foto werd op 6 juli 2008 door Cockie Kremers gemaakt tijdens een wereldrecord picknicken in het Aldendrielpark in Mill. Ruim 1000 bezoekers namen hier toen aan deel.