Meetup ondernemerschap 

BiblioPlus is er ook voor ondernemers. Met het bieden van werkplekken, faciliteiten en inspirerende meetings.

Vanwege de lockdown zijn de werkplekken in de bibliotheken nu niet toegankelijk maar online kan er wel van alles. Zoals de Meetup Ondernemerschap op dinsdag 16 februari. Deze online bijeenkomst is bestemd voor startende/kleine of ambiërende ondernemers in het land van Cuijk en Maasduinen.

Wat heb jij nodig als ondernemer? Misschien wil je binnenkort starten met je eigen onderneming? Waar kun je terecht? Bij wie kun je vragen stellen? Heb jij een plek nodig om klanten te ontvangen of hulp met wie jij bent als ondernemer? In deze sessie ga jij je verbinden met andere ondernemers, leren van elkaar en ophalen wat we samen nodig hebben om ondernemerschap in de regio te laten groeien.

Onder begeleiding van Thomas van der Meer, zelfstandig consultant voor o.a. leiderschap en ondernemerschap, gaan we in gesprek over ondernemerschap en welke behoeftes er bij (startende) ondernemers leven. 

De (gratis) bijeenkomst vindt plaats via Teams. Na aanmelden ontvang je enkele dagen voor de Meetup een link om deel te nemen.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.biblioplus.nl/agenda

Meetup Ondernemerschap, 16 februari 20.00 uur