Droom komt uit voor Martijn uit overloon die mag lunchen met Willem-Alexander en Máxima

Koning Willem-Alexander nodigt honderd gasten uit voor lunch tien jaar Koningschap.
 
Martijn kreeg wel een heel bijzonder telefoontje.Van de dienst koninklijk huis. martijn Von Der Heide mag op woensdag 26 april aansluiten bij de lunchen met Willem-Alexander en Máxima.

 
Op 26 april mag hij samen met 99 andere Nederlanders bij de koning en koningin op bezoek komen op paleis Huis ten Bosch!
De koning viert dan zijn tienjarig regeringsjubileum met een lunch, samen met 100 mensen uit de samenleving die een “10” verdienen. Mensen die bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen of mantelzorger zijn.
Zo zet hij zich al geruime tijd in voor onder andere de Sjil (jeugdvereniging Overloon), het Sinterklaascomite, de Lonse Kermis, de duofiets Overloon, het dorpshuis De Pit, Halloween en de bibliotheek. Ook is hij mantelzorger. Al met al vonden de medewerkers van de Koninklijke dienst dit voldoende redenen om hem uit te nodigen. Wat bijzonder en eervol… Ik ben helemaal overdonderd en enorm dankbaar. En heb er heel veel zin in!
Het ontroert me dat mensen de moeite hebben gedaan om mij hiervoor op te geven en uitgerekend mijn naam hebben ingevuld. Dat maakt me dankbaar. Iedereen die hieraan mee geholpen heeft enorm bedankt!
 
 
Foto’s: Albert Hendriks