Marlon Kicken in Gryphus Vierlingsbeek

Op vrijdag 14 april aanstaande vindt er in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Marlon Kicken.

In Gryphus speelt hij zijn nieuwe voorstelling Draadloos.

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar Vierlingsbeek om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor Marlon die iedereen meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Marlon Kicken begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar. De voorstelling is uitverkocht. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.

foto Marlon Kicken: Dave van Hout