DE MARKETINGSTRATEGIE

Hallo vrienden van OLvC, sommige van jullie heb ik al persoonlijk ontmoet tijdens de medewerkersvergadering vorig jaar of de nieuwjaarsborrel dit jaar. Sommige ken ik omdat we al een tijdje intensief samenwerken aan de website van de omroep, maar misschien kennen we elkaar ook nog niet.

Graag stel ik mezelf kort voor, aangezien ik de komende tijd actief aan de slag ga met het hoofdstuk marketingstrategie voor de omroep, en we elkaar dus vaker tegen kunnen gaan komen!

Ik ben Erik, ik heb 25 jaar radio-achtergrond en maak sinds 2018 een programma op zondagavond bij de omroep. Ik ben ondernemer. Tijdens mijn carrière heb ik enkele jaren als grafisch vormgever gewerkt en heb ik een deel van mijn tijd intensief besteed aan marketing-inkoop. Daaronder vielen dag- en huis-aan-huisbladen, radio en televisiespotjes.

Door mijn achtergrond als inkoper, radiomaker en ondernemer denk ik over de juiste skills te bezitten om de omroep te helpen naar een hoger niveau. Na overleg met het bestuur heb ik vorige week de kans aangereikt gekregen om op provisiebasis, alle marketingvraagstukken van ondernemers in de regio, te koppelen aan het media-aanbod dat wij allemaal samen maken. Een grote stap voor ons allemaal!

Tot op heden draaien er op radio en televisie weinig reclamespotjes mee, we hopen dit het komende kwartaal te gaan veranderen. Jullie mogen ondernemers in jullie eigen sociale kring, die je graag zou willen terug zien of horen bij de omroep, aan mij voorstellen. Ik ga dan contact met ze zoeken om te inventariseren waar de behoeftes liggen en ik ga een voorstel voor ze maken!

Ik ben bereikbaar op een speciaal marketingtelefoonnummer dat je door mag geven:
06-2525 7599 of marketing@olvc.nl
Ik zou het erg waarderen als jullie actief meedenken en kijken welke ondernemers in aanmerking zouden kunnen komen voor persoonlijk contact en een voorstel op maat.
Je mag deze bedrijven direct aan mij doorgeven!

Als je goede ideëen hebt, bel of mail dan gerust om even kennis te maken en bij te praten! Ik ben heel benieuwd naar jullie gedachten en sta open voor jullie kijk op de zaak!

Komende tijd ontvouwen zich er een aantal marketinginitiatieven waarvan ik jullie (o.a. via deze FBgroep) op de hoogte ga houden. Ik start officieel met de activiteiten in de eerste week van augustus en ben nu bezig met de voorbereidingen.

Hartelijk dank voor jullie meedenken en ik hoop dat we elkaar binnenkort persoonlijk spreken! Ik ben dankbaar en trots dat ik de marketingstrategie van de omroep mag gaan doen voor jullie allemaal!

Met vriendelijke groet, Erik Wille.