Lijsttrekker Mike van Diemen

In deze lijstrekkers editie van het Omroep Land van Cuijk praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders is de jonge politicus en lijsttrekker van de combinatie PVDA-Groen Links te gast.

In de maanden september, oktober en november is het Barretje 0486 gevuld met politieke gasten. De lijsstrekkers die meestrijden voor zetels in de nieuwe Gemeente Land van Cuijk worden onderworpen aan bijzondere levensvragen van gastvrouw Jolanda Linders.

In deze aflevering is de jongste lijstrekker (23) van het Land van Cuijk Mike van Diemen te gast in het populaire praatprogramma. Hij is blij dat er weer gelachen wordt na anderhalve jaar Corona. Van Diemen studeert in Nijmegen politicologie en brengt wat hij leert in de praktijk binnen het Land van Cuijk, daardoor zijn de dagen erg druk maar wel met afwisselende dynamiek.

Deze leuke uitzending is de gehele week tot en met zondag 10 oktober te zien in de uitzendcarrousel op Omroep Land van Cuijk en is de vijfde aflevering van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl. Programma gemist? Kijk dan op www.0486tv.nl