Lijststrekkers Land van Cuijk op bezoek in het Barretje 0486 van Jolanda Linders

In de 9e aflevering van het Omroep Land van Cuijk praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders is lijstrekker CDA Land van Cuijk Bouke de Bruin te gast.
De gast De Bruin is momenteel wethouder in de Gemeente Boxmeer en strijd samen met de andere politieke partijen om de 37 te verdelen zetels in de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Land van Cuijk.
Met haar spreekt presentator Jolanda Linders over haar passie voor duurzaamheid en bestuurlijke vernieuwingen. Wethouder de Bruin heeft een drukke agenda, die de gehele dag gevuld is met allerlei gesprekken en activiteiten. Toch weet ze voldoende tijd te nemen om gedachten te ordenen en over bepaalde zaken na te denken. ‘Het helpt dat we een hond hebben thuis, wat mij verplicht om meerdere keren per dag te wandelen in grote rondes’, aldus De Bruin.
Deze uitzending is vanaf maandag 6 september te zien op Omroep Land van Cuijk in de uitzendcarrousel en is de eerste van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.
Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl
Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl