Lezing/presentatie Balance Your Limits door Harold van Berlicum in ’t Helder Overloon

Harold van Berlicum uit Westerbeek zal op 1 april een lezing/presentatie verzorgen over zijn werk als behandelaar van diverse lichamelijke en emotionele klachten. Harold vertelt: “Het belangrijkste vind ik, dat ik mensen mag helpen. Ik werk vanuit thuis in mijn praktijk en ik vind het belangrijk dat mijn cliënt zich op zijn/haar gemak voelt.  Ik werk vanuit mijn hart en gevoel en daarmee spoor ik lichamelijke en emotionele blokkades op in het lichaam. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit mag doen”.

In zijn praktijk kan men terecht voor diverse soorten massages, coachingsmogelijkheden, pijn- of angstbestrijding, readings, slaapproblemen bij baby’s en volwassenen en diverse andere opties. Ook readings en bijvoorbeeld het opzoeken van wateraders behoren tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website www.balanceyourlimits.nl

De lezing op 1 april gaat over Balance Your Limits. Harold gaat vertellen waarom hij hiermee is begonnen en waarom hij dit juist op deze dag dit wil doen.  Er zal ook muziek en zang aan te pas komen. Harold zal diverse verhalen uit zijn praktijk vertellen en wil graag met het publiek hierover praten. 

De lezing begint om 19.30 uur tot ca. 21.30 uur. De bijdrage voor deze avond is € 10,00 inclusief koffie en thee en na afloop krijgt u nog een consumptie aangeboden door Harold. Mocht u zich van tevoren willen aanmelden dan dit kan natuurlijk via info@balanceyourlimits.nl.

Locatie is Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511, email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com.