Lezing Peterspad door Peter Meirmans in ’t Helder Overloon

Peter Meirmans zal op dinsdag 4 februari een bijzondere lezing geven in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. Peter vertelt:  “In het leven overkomen ons dingen. Positieve dingen, maar helaas ook negatieve dingen. Dat is mij (ook) helaas overkomen.

Ook al dacht je dat het anders was, na een tijdje blijken die negatieve dingen je toch in de weg te zitten. Uit schaamte of uit angst om andere mensen lastig te vallen, stop je het weg. Herkenbaar!!
Gelukkig heb ik er iets mee gedaan in een zeer langdurig traject. In dat proces heb ik veel geleerd van mijzelf en de mens hoe hij of zij voelt en beleeft.
Ik deel mijn ervaringen graag als ervaringsdeskundige en medium.
Het is mijn missie om met mijn ervaringen, andere mensen te helpen en hoop te geven!”

Bent u geïnteresseerd? Kom dan luisteren en meedoen op 4 februari! 

Na de lezing over Peterspad volgt er een korte meditatie waarna er een pauze is. Vervolgens is er ruimte voor het individuele levenspad en daarna nog een meditatie om goed naar huis te gaan. Aan het eind van de avond zijn er mogelijkheden voor consult. U bent van harte welkom.

Bij aanmelding ontvang je een mail met informatie. Investeer in jezelf je bent het waard.   Kijk ook eens op  www.peterspad.nl.
De kosten bedragen € 15,00 inclusief koffie/thee.  Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot ca. 22.15 uur. U kunt zich aanmelden via email naar info@peterspad.nl of via whatsapp 06-41132470. Ook kunt u bellen of mailen naar de locatie ’t Helder in Overloon.

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511, email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com.