Lessen veilig sporten voor Metameerleerlingen Stevensbeek

Stevensbeek – Ollie, Kickflip, Pop Shove-it, Grinden, Grab en Halfpipe, zomaar een aantal termen en kreten die vorige week door de gymzaal van Metameer klonken. Er werd hard gewerkt want Metameerleerlingen van Stevensbeek maakten kennis met veilig skateboarden. Tijdens de lessen lichamelijke opvoeding of bewegingsonderwijs kregen de leerlingen van Metameer Stevensbeek een clinic veilig skateboarden aangeboden. Zij maakten kennis met deze mooie en uitdagende sport en leerden een aantal basisvaardigheden van het skateboarden. Daarna gingen ze zelf aan de slag met verschillende trucjes. Docent Bram Heldens: “De lessen waren een groot succes. De leerlingen maar ook de docenten kijken met veel plezier terug op deze clinic. Met vallen en opstaan werden mooie prestaties neergezet.” 

Is Metameer ook de school voor jou?

Het onderwijsaanbod op Metameer is voortdurend in beweging en ontwikkeling en sluit aan bij de wensen van leerlingen. Ben je geïnteresseerd in het vernieuwende onderwijsaanbod op Metameer, ga dan naar de website www.metameer.nl

Op de foto: Metameerleerlingen van Metameer Stevensbeek krijgen een clinic skateboarden tijden het vak lichamelijke opvoeding.

 

Foto: Bram Heldens, docent lichamelijke opvoeding Metameer Stevensbeek