Kunstwerken in de hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis

Zaterdag 20 november wordt door de Kunstkring Sint Anthonis een veiling gehouden van de kunstwerken die in het kader van de kunstuitleen door de gemeente zijn gehuurd van de Kunstkring.
De leden van de Kunstkring hebben deze werken ter beschikking gesteld, een unieke kans om in het bezit te komen van een mooi kunstwerk.
De zeer ervaren veilingmeester is de Heer M. Baudoin uit Boxmeer. De ???kunstwerken worden bij opbod verkocht en de veiling en bezichtiging vindt plaats in de hal van het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis.
Kijkdagen zijn vrijdag 19 november van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 20 november om 14.00 uur, een uur voor de aanvang van de veiling die om 15.00 uur begint
De geboden bedragen zijn de eindbedragen, er worden geen extra kosten berekend.
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn dan bestaat de mogelijkheid om op een andere manier te bieden. Neem hierover via de mail contact op met Ben Vollenberg ( benvollenberg@gmail.com ), hij zal u hier nader over informeren.
De veiling is middels de link iBabs Online te volgen. Gelieve bij bezoek aan het gemeentehuis de RIVM richtlijnen te volgen. Mocht de veiling door Corona niet plaats mogen vinden dan wordt dat op onderstaande website vermeld.
Voor nadere informatie en foto’s van de te veilen werken zie www.kunstkring.com