Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Barten-Hendriks en mevrouw Peperkamp-van Maren uit Grave

Op zondagochtend 24 aprilzijn mevrouw E.R. (Els) Barten-Hendriks en mevrouw J.W.M. (Hannie) Peperkamp-van Marenuit Grave benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Koninklijke onderscheidingen werden uitgereikt door waarnemend burgemeester Wim Hillenaar tijdens de viering van het 40-jarig jubileum van wijkgebouw Esterade in Grave.

Mevrouw Barten-Hendriks is al vanaf 1978 actief voor de wijkraad Esterveld/De Stoof. Zij behartigt als bestuurslid de belangen van de wijkbewoners. Daarnaast zorgt zij voor de voorbereiding en mede-organisatie van knutselmiddagen. Tijdens de kinderbouwweek en externe activiteiten zoals Buitenspeeldag, Halloween, Koningsdag en doortocht Vierdaagse in Grave verricht ze allerlei voorkomende werkzaamheden.

Mevrouw Peperkamp-van Maren is vanaf 1982 actief voor wijkraad Esterveld/De Stoof. Ze is 20 jaar penningmeester geweest en nu is ze nog steeds actief als secretaris. Tijdens de kinderbouwweek en externe activiteiten zoals Buitenspeeldag, Halloween, Koningsdag en doortocht Vierdaagse in Grave verricht ze allerlei hand- en spandiensten.

V.l.n.r. Waarnemend burgemeester Wim Hillenaar, mevrouw Hannie Peperkamp-van Maren en mevrouw Els Barten-Hendriks.

Foto: Joop Smeets.