Koninklijke Beweegbingo voor jong en oud

Vanwege de coronamaatregelen gaat Koningsdag dit jaar niet door. Toch hebben de beweegcoaches van Cuijk Beweegt iets leuks bedacht om deze Koningsweek in beweging te komen: De Beweegbingo. Beweegt u mee?

Beweegbingo voor jong en oud

De Beweegbingo is voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en in beweging komen. Het gaat bij deze bingo niet alleen om het krijgen van een volle bingokaart, maar juist om de beweegopdrachten met veel plezier en goed te volbrengen. 

 

Thuis of samen met Ben Bizzie

De Beweegbingo kan thuis gespeeld worden. Bekijk de spelregels en uitleg op www.cuijkbeweegt.nl. Het is ook mogelijk om met de Beweegbingo mee te doen tijdens de Ben Bizzie Live Koningsspelen. De beweegcoaches sluiten namelijk op vrijdag 24 april om 13:00 uur de Koningsweek af met de Beweegbingo. Via een link op de website van www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie kan iedereen digitaal meedoen.

 

Vragen of hulp nodig?

We delen meer beweegtips- en oefeningen op de website www.cuijkbeweegt.nl en Facebook @cuijkbeweegt. Op YouTube vindt u ook beweegvideo’s. Wilt u meer bewegen, maar weet u niet zo goed hoe? Neem contact op met beweegcoach Youp via youp@cuijkbeweegt.nl. Hij helpt u graag!