Komende woensdag weer Filmhuis Mill – Wonder

Ook in 2020 gaat Filmhuis Mill weer door met het draaien van films. Dit elke 1e en 3e woensdagavond van de maand. Op woensdag 15 januari ziet u er vanaf 20.00 uur Wonder.

Tickets kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. Filmhuis Mill is een onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Daar zijn tickets af te halen of reserveer via www.myllesweerd.nl

Wonder

Sinds zijn geboorte, nu tien jaar geleden, heeft Auggie al zevenentwintig operaties ondergaan die hem beter hebben laten ademen, laten zien en horen zonder gehoorapparaat. Maar aan zijn uiterlijk hebben de artsen verder niet heel veel kunnen doen en om die reden hebben zijn ouders Isabel en Nate Pullman (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar school laten gaan. Maar Auggie thuis les geven kan niet door gaan tot in het oneindige en daarom is een strategisch moment gekozen om hem in te laten stromen in de lagere school waar directeur Tushman (Mandy Patinkin) belooft een oogje in het zeil te houden. Maar kinderen onder elkaar zijn nu eenmaal heel direct en soms redelijk gemeen en Auggie is een gemakkelijk doelwit. Hij probeert boven de pesterijen te staan, maar Auggie is natuurlijk ook maar gewoon een jongetje dat zich net als zijn leeftijdsgenootjes geaccepteerd wil voelen. Het is zijn zus Via die hem mogelijk het beste advies geeft als ze zegt dat wanneer kinderen staren Auggie ze gewoon moet laten staren en dat hij zich niet moet verstoppen, want hij is geboren om op te vallen.

Programma

Meer weten over het film- en theaterprogramma? Like dan de Facebookpagina of zie www.myllesweerd.nl