Komende donderdag en vrijdag opnieuw buutavonden in ’t Lagerhuis in Mill

Opnieuw komen aanstaande donderdag 20 en vrijdag 21 februari de beste tonpraters uit de hele regio naar Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Check bij ’t Lagerhuis of er nog tickets zijn en voor welke avond. Het komt voor dat al verkochte kaartjes namelijk door omstandigheden terugkomen en daarmee opnieuw beschikbaar komen voor andere belangstellenden. Bel ’t Lagerhuis via 0485-470737 of ga even langs.

Optredens
Op deze buut- en showavonden staan weer diverse kampioenen en het belooft dus weer een zeer humoristische show te worden. Dat met Andy Marcelissen, Jasper Van Gerwen, Rob Scheepers (Helmond), Erki Mulder, Frans Bevers, Wichard De Benis en Dirk Kouwenberg. De organisatie is in handen van Maarten de Groot Evenementen, presentatie José van Oijen.
Tijden
De buut- en showavonden starten op donderdag 20 en vrijdag 21 februari om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open. Mits beschikbaar kosten kaartjes 16,- euro.
Meer
Meer weten of op de hoogte blijven van deze en alle andere activiteiten in ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl
 
Foto www.tonpraatfotos.nl