Ook dit weekend weer (live) muziek op Zomerterras in Aldendrielpark Mill

 

Afgelopen weekend was er 3 dagen volop muziek en vermaak in het Aldendrielpark aan de Schoolstraat in Mill. Daar heeft sinds 1 juni de lokale horeca en Ontdek Mill een Zomerterras ingericht. Nu er ook live optredens zijn toegestaan zijn er meer mogelijkheden en trok het Zomerterras afgelopen weekend een mooi aantal bezoekers. Dat alles ging met in achtneming van de RIVM-maatregelen prima en de bezoekers genoten met volle teugen.

 

Ook dit weekend is er weer van alles te beleven. Zo zal vrijdagavond 17 juli DJ Deveron uit Mill de meest uiteenlopende muziek laten horen. En welke muziek hij gaat draaien? Dat is aan het aanwezige publiek. Want verzoekplaten staan deze avond centraal.

 

Zaterdagavond 18 juli komen Reel To Real naar het Zomerterras om er muziek en sfeer te brengen. Een stel rasechte muzikanten met hart voor akoestische Ierse volksmuziek. Zij nemen u mee naar een landschap van Ierse dansmuziek! Jigs, reels en hornpipes, maar ook gevoelige, melancholische ballades en niet te vergeten de alom bekende Ierse drinkliederen.

 

Zondag 19 juli staan vanaf 15.00 uur de mannen van Lijn99 op het zomerterras. Een originele mix van Country en Rock ’n Roll. Een Walhalla voor muziekliefhebbers.

Naast muziek is Ontdek Mill en de horeca druk bezig met kijken naar nog meer mogelijkheden voor (gepast) vermaak deze zomer!

 

Op vrijdag en zaterdag opent het terras om 19:00u. Op zondag om 14:00u.

Houd de website www.zomerterras-mill.nl in de gaten en de Facebookpagina voor eventuele wijzigingen.