Kofferbakverkoop en festival bij Wilbertoord Pakt Uut

WILBERTOORD – Op zondag 11 september 11.00 uur – 17.00 uur organiseren De Peeltuffers weer de drukbezochte kofferbakverkoop, tijdens het plattelandsfestival Wilbertoord Pakt Uut.

Traditiegetrouw trekt deze markt veel bezoekers en daarmee ook enthousiaste standhouders. Naast de kofferbakverkoop tref een prachtige hobbymarkt en regiofair met bedrijven die het buitenleven promoten.
Naast handel is nog veel meer te beleven! Zo kun je genieten van een allround oldtimershow, roofvogelshows, diverse podia met live muziek, kinder- en kermisattracties, zwarte cross demonstraties, dierenshows en meer. Aircooled VW de Peel komt dit jaar zelfs met de summervibe vakantieshow! Een presentatie met de welbekende Volkswagen bussen in combinatie met retro caravans.
Bij de verschillende terrassen kunt u genieten van dansoptredens en een veelzijdig muziek aanbod. Zo zijn er dweilorkesten, een bigband, smartlappenkoren, DJ’s en een speciaal outdoor rock spektakel. En een podium met diverse rockbands zoals: Best Of Foo, Muddy Goggles, Boost, Old school en Two Stools. In combinatie met het speciaal bier festival wordt dit zeker, the place to be!
 
Inschrijving
 
Wil jij dit jaar flink ‘uut’ pakken? Ruim je zolder of garage op en doe mee! Voor slechts € 12,50 zorgen de Peeltuffers voor een ruime verkoopplaats. Schrijf je in via; www.wilbertoordpaktuut.nl
Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Femke van Gaal (peeltuffers@gmail.com) 06 – 41 63 35 24.