Kinderen mag je niet vergeten!!

De week van 31 januari tot 4 februari  is uitgeroepen tot de week van het vergeten kind.

Op maandag 31 januari en vrijdag 4 februari zijn er voor speciale leeftijdsgroepen activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn gratis, opgave is wel gewenst.

Nee, we hebben het hier niet over ouders die een keer hun kind zijn vergeten op te halen, of hulpverleners die geen aandacht hebben voor kinderen, maar we hebben het over kinderen die zich altijd vergeten voelen. Omdat ze misschien anders zijn dan anders, dat ze zich afgewezen, niet gezien of niet gehoord voelen. Zeker in coronatijd wordt dit thema en het gevolg hiervan (eenzaamheid) steeds nijpender.

Juist voor deze kinderen behoeven dus aandacht. In samenwerking met de Driewiek en jongerencentrum The Unit zullen er activiteiten plaatsvinden. Dit is bewust na schooltijd, als andere kinderen met elkaar afspreken en jij dit dus niet kan. Om welke reden dan ook.

Er is een knip gemaakt in leeftijd: kinderen van 5 t/m 8 jaar zijn van harte welkom op maandag 31 januari om 15.00 uur bij de Driewiek (Jeroen Boschstraat in Boxmeer) De grotere kinderen van 9 t/m 12 jaar worden hierbij op vrijdag 4 februari uitgenodigd in het jongerencentrum the Unit in het Weijerpark.

Beide dagen zijn er medewerkers en stagiaires van Sociom aanwezig die tot 17.00 uur uw kind vermaken met spel, knutsel en bovenal aandacht.

Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij bertinnaversteeg@sociom.nl en/of marcelinothuis@sociom.nl