Kijkdag voor zorg en welzijn ondernemers in Generaal de Bonskazerne

Inspirerende werkplekken voor zorg & welzijn ondernemers in Generaal de Bonskazerne

De Generaal de Bonskazerne wordt omgetoverd tot een hernieuwd, bruisend terrein. Met een combinatie van verschillende functies zoals wonen, werken, horeca en cultuur. Een kleine enclave in Grave, te midden van groen en historie! Een van de gebouwen, gebouw B, wordt als eerste getransformeerd en is gericht op zzp’ers en mkb’ers uit de sector zorg en welzijn. Ben jij op zoek naar een inspirerende werkplek, waar je samen met collega’s uit jouw vakgebied prettig kan werken? Kom dan naar de kijkdag op woensdag 27 januari.

Gebouw B is een voormalig bureelgebouw en bevindt zich bij de entree van het kazerneterrein. Het beschikt over 14 ruimtes, variërend van 20 m2 tot ruim 40 m2. Het is voorzien van een binnentuin, een gezamenlijke keuken en meerdere toiletgroepen. De huurprijs bedraagt € 100,- per vierkante meter per jaar, inclusief het voorschot voor gas, water en elektra. 

Heb je interesse en wil je het gebouw graag met eigen ogen zien? Meld je dan aan voor de kijkdag via suzanne@destadmaker.nl. In verband met corona werken we met tijdslots. Geef daarom duidelijk de naam van je organisatie en je voorkeur wat betreft de tijd aan. Ben je niet werkzaam in zorg en welzijn, maar heb je wel interesse in een werkruimte in de Generaal de Bonskazerne? Ook dan komen we graag met je in contact via suzanne@destadmaker.nl