Keukenbazen: Deze teams gaan naar de finale op 5 oktober

 
Honderdéénendertig teams stuurden dit jaar hun beste gerecht in voor Keukenbazen, de spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit Noordoost-Brabant. Ze hebben het de jurykoks niet gemakkelijk gemaakt om het winnende team in hun gemeente te kiezen. Maar hier zijn ze dan: de teams die doorgaan naar de finale van Keukenbazen, de Mega Live KookBattle. Die vindt plaats op zaterdag 5 oktober bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

 
Boxmeer: Team De Drie Musketiers. Keukenbazen Vince, Tijl en Daan maakten een Verspil Niets Visje met Boerenkool.
Cuijk: Team Culi Twins, Sara en Emma met hun gerecht Dwars door den Hof.
 
Grave: Team De Drie Boertjes. Keukenbazen Deniz, Niels en Lars met hun gerecht Van Eigen Land!!!! Hapje Gezond.
 
Mill en Sint Hubert: Team De Blitzzclub. Keukenbazen Ilza, Sjuultje en Lieke maakten het gerecht De Blitzzaardappel.
 
Sint Anthonis: Team Aknoli Duam Power. Keukenbazen Ilonka en Maud maakten Boontjes Brood in 2 variaties, Groentevingers, Fruitsalade à la Aknoli en Appel-Perenmoes à la Duam.
 
De Mega Live KookBattle vindt plaats op zaterdag 5 oktober bij het Koning Willem I College, Vlijmenseweg in ‘s-Hertogenbosch, van 12.30 tot 17.00 uur.
Het Finalediner is op woensdag 9 oktober bij Agri&Food Plaza, Onderwijsboulevard 225 in ’s-Hertogenbosch, van 16.00 tot 19:00 uur.
We nodigen de pers van harte uit om aanwezig te zijn bij de finales. Meld u zich daarvoor aan bij annemiek.kraaijvanger@regionoordoostbrabant.nl, graag uiterlijk donderdag 3 oktober. U ontvangt dan de details van het programma.
 
Samen met partners
Partners van Keukenbazen zijn Rabobank, Koning Willem I College, Sligro, Langenhuijsen Catering, HAS Hogeschool, alle lokale foodleveranciers, de deelnemende gemeenten uit de regio Noordoost Brabant, de jurykoks in die gemeenten en de topjury. Regio Noordoost Brabant is organisator van de wedstrijd.
 
Like en volg Keukenbazen via
Twitter: https://twitter.com/keukenbazen
Instagram: https://www.instagram.com/keukenbazen/
Facebook: https://www.facebook.com/keukenbazen/
YouTube: http://bit.ly/2cgW9OC
Website: www.keukenbazen.nl