Kermisfeesten, Kermiston en Close to Harmony bij ’t Lagerhuis in Mill

Tijdens de Millse kermis is er dit weekend ook bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg het een en ander te beleven. Zo organiseren zij op vrijdagavond 18 en zaterdagavond 19 september vanaf 21.30 uur all-in kermisfeesten met DJ Maarten de Groot. Voor 32,- euro per persoon is het een avond feest inclusief bier, fris, wijn, pinda’s, hapjes en broodje snack. 

Op zondagmiddag 20 september staat “Janke gebloaze” op het programma, een middag met tonpraters en veel humor die eventueel uitgebreid kan worden met een diner. Zondagavond 20 september is er vanaf 18.00 uur een Close to Harmony party, toegang hiervoor is slechts 5,- euro, inclusief 2 consumpties en hapjes. 

Close to Harmony

Veel luisteraars genoten al van deze mooie live setting op het terras, bij het kampvuur, in een kroegje, lounge of op een privéfeest. Close to Harmony bestaat uit drie muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. De heren zijn al jarenlang actief in diverse bands en onderscheiden zich door hun meerstemmige zang. Daardoor kan dit trio je als geen ander meenemen op een akoestische muzikale reis door de tijd, van het roerige verleden, tot het veelzijdige heden. Relaxen gegarandeerd! 

Het trio bestaat uit : 

Paul Kahlert gitaar en zang 

Herman van Kuppevelt gitaar en zang 

Louis Kahlert basgitaar en zang 

Reserveren

Tevoren reserveren is noodzakelijk. Zie voor meer informatie en wijze van reserveren de advertentie elders in deze editie van De Neije Krant. Ook via de Facebookpagina van ’t Lagerhuis is meer informatie te vinden net als op www.lagerhuismill.nl