Ben je startende ondernemer? Sluit je aan bij de Kenniscommunity Ondernemerschap!

Op dinsdagavond 14 juni 2022 van 19.30 tot 21.00 uur organiseren BiblioPlus en het Maasvallei Netwerk samen een starters meet-up in Bibliotheek Boxmeer. Startende of aspirant ondernemers kunnen gratis deelnemen en direct beginnen met het opbouwen van een zakelijk netwerk met de Kenniscommunity Ondernemerschap.
Biblioplus organiseert sinds begin 2021 Meet-up’s voor startende ondernemers in de regio’s Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het Maasvallei Netwerk biedt een innovatief platform aan ervaren en gevestigde ondernemers. Beide organisaties stimuleren kennisdeling en ontmoeting en willen bijdragen aan een vruchtbaar en gezond ondernemersklimaat in de regio.
Iedere drie maanden kunnen ZZP’ers of aspirant ondernemers tijdens een Meet-up kennismaken met elkaar en met ervaren ondernemers die hun kennis komen delen.
Gastspreker

Op 14 juni sluit een gevestigd ondernemer aan als gastspreker. Dit keer is het Joost Duin van Blokland & Duin, een administratie- en belastingkantoor. Joost verrijkt momenteel met zijn ervaring het initiatief ‘StartUp Nijmegen‘. Hij gaat zijn waarde nu ook delen met starters in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Hij zal tijdens de aankomende Kenniscommunity gericht advies aan startende ondernemers geven. Doe er je voordeel mee!

Wil je zien en horen wie Joost is en wat hij doet? En waar andere startende ondernemers in jouw buurt mee bezig zijn? Sluit je ook aan bij de Kenniscommunity Ondernemerschap. Aanmelden kan op:
https://biblioplus.op-shop.nl/482/starters-meetup-kenniscommunity-ondernemerschap