Scheidende burgemeester Karel van Soest in het fenomeen Barretje0486 van Jolanda Linders

Afgelopen maanden zijn de lijsttrekkers en de burgemeesters van het Land van Cuijk  te gast geweest in het praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders, burgmeester Karel van Soest is de hekkensluiter.

In de maanden september, oktober en november was het Barretje 0486 gevuld met politieke leiders van de partijen die mee deden aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Sommige komen terug in de nieuwe raad en enkele zelfs in het bestuur. Vorige week was de toekomstige waarnemend burgemeester Wim Hillenaar te gast en deze week de burgemeester van de Gemeente Boxmeer. Karel van Soest (70) heeft zich gewillig laten onderwerpen in het Barretje 0486 aan de bijzondere levensvragen van Jolanda Linders.

Het is niet vanzelfsprekend dat Karel van Soest burgemeester zou worden, hij wilde wel altijd iets doen voor de medemens. Het zijn ome Karel de voorspelde dat hij ooit het ambt zou gaan bekleden. Van Soest is van origine een Limburger, opgegroeid in de omgeving van Venlo. Met die associatie koos hij voor een favoriete nummer van zanger Frans Pollux van de band Neet oét Lottum. 

Wil je weten hoe het gesprek verder is verlopen, kijk dan vanaf maandag 20 december naar Barretje 0486 op Omroep Land van Cuijk.

De aflevering van het Barretje 0486 wordt deze week tot en met tweede kerstdag 26 december uitgezonden in de uitzendcarrousel van Omroep Land van Cuijk en Lokale Omroep Mill en is de 24ee  aflevering dit programma van Jolanda Linders.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl. Programma gemist? Kijk dan op www.0486tv.nl