Kamperen in Wilbertoord!

Wilbertoord – Na maandenlang repeteren zijn de jeugdleden van zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord er klaar voor! Op zaterdag 15 en zondag 16 april staan zij op de planken met het stuk ‘kamperen kun je leren’.

 
‘Kamperen kun je leren’, geschreven door A. Meijer, is een stuk vol komische momenten. Mandy en Daisy zijn samen met de strenge Mevrouw Strop op een scouting kampeertripje. Naast de tent van de dames staat nog een tent maar van wie is die… Daar komt snel duidelijkheid over als Lucy Lovely, beroemd actrice, samen met haar twee bodyguards arriveert. Dat de actrice kamperen niet gewend is, wordt ook al snel duidelijk. Maar wat ritselt er steeds in de struiken, krijgen de dames zonder aansteker het vuur aan en wie is die vreemde man die steeds opduikt?
 
Onze sterrencast bestaat uit Christel Verwijen, Lize Robben, Janice Volleberg, Gwen Volleberg, Loet Driessen, Luca Martino en Teun Peeters. Dit alles onder de regie van Jan Volleberg en Simone Bongers.
 
Het belooft een mooie toneelmiddag voor de hele familie te worden, die je zeker niet mag missen! Kom daarom op zaterdag 15 april of zondag 16 april om 14.00 uur naar de Wilg. Om 13.30 is de zaal geopend.
 
Zien we jou ook op een van deze middagen? Kaarten kosten € 10,- en slechts €5,- voor basisschoolleerlingen. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via de website van INTERNOS op www.internosonline.nl of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080). Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.