Jubileumtentoonstelling Scouting bij Cuijks Archief

Opening zaterdag 11 september door burgemeester Hillenaar

 
Dit jaar bestaat Scouting Cuijk 75 jaar. Nu de zomerkampen van de jeugdleden erop zitten, is er eindelijk gelegenheid om hierbij stil te staan. Vanwege Corona zijn de mogelijkheden om een feestje te vieren beperkt, maar samen met het Cuijks Archief is er wel een jubileumtentoonstelling gemaakt. Op zaterdag 11 september zal burgemeester Wim Hillenaar samen met een aantal scouts de tentoonstelling openen. Deze opening vindt plaats om 14.00 uur op het buitenterras tegenover café-tapperij Kansas aan de Kerkstraat in Cuijk. Belangstellenden zijn hierbij welkom. Na de opening is de tentoonstelling nog tot november te zien tijdens de openingstijden van het Cuijks Archief aan de Kerkstraat 14 in Cuijk.
 
 
 
Scouting Cuijk is blij dat er op deze manier wat extra aandacht is voor het jubileum, maar veel belangrijker is dat de Scouting-leden afgelopen jaar ondanks Corona gewoon actief konden zijn. Dankzij de geweldige inzet van de leiding waren er namelijk steeds weer activiteiten voor hen. Soms bij elkaar, soms op afstand maar altijd leuk, leerzaam of grensverleggend.
 
 
 
Voor iedereen ouder dan 5 jaar biedt Scouting Cuijk een uitdagende vrijetijdsbesteding. Denk hierbij aan spellen, speurtochten, survival, zeilen, roeien en niet te vergeten op kamp. Als je het leuk vindt om buiten actief te zijn, ben je bij Scouting dus aan het goede adres. Er is nog plaats voor nieuwe leden en leiding. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op de instagram- of facebookpagina van Scouting Cuijk, op www.scoutingcuijk.nl of mail naar info@scoutingcuijk.nl of bel naar 06-12078891.