Jubileum vierende Ondernemersprijs slaat nieuwe weg in

 

 

 

 

LAND VAN CUIJK – De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg viert dit jaar het 25-jarige bestaan. Hierbij laat de organisatie zich niet tegenhouden door het coronavirus. “We verplaatsen onze ondernemersavond en lanceren in het voorjaar van 2021 een compleet nieuw concept”, aldus voorzitter Martin van Collenburg, die er verder nog niet te veel over wil verklappen.

25 jaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg ziet de voorzitter als een mooi moment om ‘terug te blikken, vooruit te kijken én het ondernemerschap in de regio te vieren’. “Dat doen we als bestuur samen met een aantal jonge ondernemers met verfrissende ideeën.”

Genomineerden

Dat er dit jaar geen ‘gebruikelijke uitreiking’ van de Ondernemersprijs is, wil volgens Van Collenburg niet zeggen dat er niets staat te gebeuren. “In aanloop naar november blikken we terug via onze social media kanalen, dat is tevens de plek waar je als eerste op de hoogte wordt gebracht van onze nieuwe plannen. Verder presenteren we op 5 november 2020 onze genomineerden.”

Jonge ondernemers

Wie de strijd met elkaar aangaan, is nog niet bekend. Maar Van Collenburg wil wel al een tipje van de sluier oplichten. “Voor het eerst is leeftijd bij De Ondernemersprijs een criteria. We gaan namelijk op zoek naar ondernemers die maximaal 35 jaar zijn, minimaal twee jaar ondernemer zijn en een managementfunctie uitvoeren.
Ook nemen we dit jaar alle genomineerden van de afgelopen edities nogmaals onder de loep. Degene die uiteindelijk worden geselecteerd maken kans op de titel Opmerkelijk Ondernemer.”