Journalist Herman Wissink te gast in het barretje 0486 van Jolanda Linders

In het praatprogramma ‘Barretje 0486’ met Jolanda Linders deze week de journalist Wissink van de Gelderlander editie Maasland.

Herman Wissink is als verslaggever gestart in 1987 en sinds enkele jaren het gezicht van de Gelderlander editie Maasland en presentator van het televisieprogramma Gelderlander Nieuwscafé iedere laatste vrijdag van de maand te zien bij Omroep Land van Cuijk.

In aflevering 2 van het praatprogramma komt Jolanda weer met enkele intrigerende stellingen voor Herman. Het gaat ook over thuiswerken, zijn passie voor sport en dat hij liever een biertje drinkt dan een kop thee. Zo komen we te weten dat Herman een bescheiden professional is die graag onderdeel is van een team, zichzelf geen bijzondere vader vindt maar wel de grootste supporter is van zijn kinderen. En zodra er een investeerder meld om zijn Bed And Breakfast te financieren in een Zuid Europees land pakt Herman zijn biezen. 

Deze uitzending is vanaf maandag 11 januari te zien op Omroep Land van Cuijk in de uitzendcarrousel. 

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl