Jim van Motman exposeert kostuum fotografie bij Art Partner

Vanaf 12 november tot en met 4 december zijn de mooie fotografische werken van Jim van Motman te zien bij Art Partner Kunstuitleen Velp.

Jim van Motman is al jarenlang professioneel fotograaf. Een van zijn specialiteiten is het fotograferen van historische kostuums. Bij Art Partner in Velp toont hij nu enkele van zijn recentere werken, waarvan een aantal zelfs zijn gemaakt in het klooster bij de buurman, het Kapucijnenklooster. Op een ervan is de oude refter nog duidelijk herkenbaar. Van Motman weet met zijn techniek altijd een zeer passend en ingetogen beeld te creëren. De foto’s stralen deze sereniteit uit.

Naast zijn fotografiewerk is Van Motman ook jarenlang betrokken geweest bij de fraaie salontafelboeken van Jimmy Nelson. Zo had hij de laatste hand in het boek “Before they pass away” , boeken die over de hele wereld bekend zijn en waarvan diverse tentoonstellingen zijn geweest.

De galerie in Velp (Grave) is geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 12 tot 17 uur en is gevestigd in kasteelklooster Bronckhorst, aan de Basilius van Bruggelaan 2. De toegang is als altijd gratis.