Jett Rebel met solo theatertour in Schouwburg Cuijk

Zanger en multi-instrumentalist Jett Rebel gaat in 2021 solo op theatertour.

De ‘Please don’t cancel this tour, tour – a theater show by Jett Rebel’ is zaterdag 6 november te zien in Schouwburg Cuijk.
De tour volgt op het grote succes van Jett Rebels eerdere solo theatertournees, waarbij hij al vele zalen plat speelde. Muziekcritici waren hier zeer over te spreken. De Telegraaf zei over zijn uitverkochte show ‘Unconditional Love Tour’ in Carré: “Volstrekt als zichzelf en met niemand meer dan zichzelf wervelde hij over het podium en door zijn muziek”.

Energiek en virtuoos

Jelte Tuinstra, zoals Jett Rebel echt heet, is één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Hij staat bekend om zijn energieke liveoptredens en ongekende virtuositeit.

Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Venus & Mars’ in 2013 ging het hard met zijn carrière: hij bracht tussen 2016 en 2017 drie albums uit en speelde zijn grootste concert ooit in Rotterdam Ahoy. In 2018 kwam zijn zevende album uit, genaamd ‘7’, met de hitsingles Perfect Lady en Amy. Jett Rebel is bovendien vaak te zien op grote festivals, waaronder in 2019 op het hoofdpodium van Pinkpop.

Dicht bij zichzelf
Met zijn alweer derde solo theatertour blijft Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. Maar dan wel alle facetten van die muziek; eerlijk en puur, zonder opsmuk. Verwacht het onverwachte van alleskunner Jett Rebel. De Telegraaf vatte ook zijn vorige theatershow in één woord kernachtig samen: “Magisch”.

­Kaarten voor dit concert zijn te koop op schouwburgcuijk.nl