Informatiebijeenkomst Studiekring Mill

Hobby Centrum Mill en BiblioPlus willen gezamenlijk een nieuwe studiekring in Mill starten. Om belangstellenden te informeren over wat een studiekring precies is, organiseren zij op 21 april a.s. samen een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Mill.

Voor wie breed actief wil blijven, nieuwe mensen wil ontmoeten en ook geestelijk zo actief mogelijk wil blijven is een Studiekring een uitkomst. 

In de bijeenkomsten van een studiekring gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven deelnemers op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en doen nieuwe kennis op.

Een studiekring is geschikt voor mensen die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen. Er worden geen eisen gesteld aan opleidingsniveau. 

De ervaring elders leert dat een studiekring uitgroeit tot een hechte groep mensen waarvan deelnemers uitkijken naar de bijeenkomsten. 

Voor belangstellenden is er op vrijdag 21 april om 10.00 uur in Bibliotheek Mill een vrijblijvende mogelijkheid om kennis te maken met het fenomeen Studiekring. Ook mensen van buiten Mill zijn van harte welkom. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda of via info@hobbycentrunmill.nl 

Informatiebijeenkomst Studiekring Mill, vrijdag 21 april 10.00 uur Bibliotheek Mill, Kerkstraat 3 (in Myllesweerd).